úterý 10. května 2011

Prevence kocoviny

Pokud se snažíte bojovat proti kocovině, pak je skutečně naprosto vždycky nejlepší prevence. Samozřejmě úplně nejlepší proti kocovině je prostě nepít alkohol, nebo co nejmíň, existují, ale i jiné způsoby jak kocovinu alespoň zmírnit a to ještě před tím, než začne, tedy ještě v průběhu pití nebo ještě před tím.

Když se chystáte na párty, tak ještě před tím, než vůbec opustíte svůj dům se pořádně najezte. Jistě jste tuto radu slyšeli již mnohokrát, ale opravdu se nevyplatí ji zanedbávat, můžete si tak velice zpříjemnit další den s kocovinou, jídlo proti kocovině jako prevence funguje skutečně skvěle.

Když už jste na večírku, vždycky si radši dejte desítku místo dvanáctky, jedenáctku místo třináctky a tak podobně pokud jde o piva. Když jde o panáky, snažte se jich vypít jednoduše co nejméně. Existuje mnoho způsobů jak se vyvléknout z pití jednoho panáka za druhým. Není žádný důvod držet tempo s největšími chlastáky na párty, tedy pouze pokud chcete mít další den skutečně strašnou kocovinu.

Když už do sebe házíte jedno pití za druhým, snažte se nemíchat příliš mnoho druhů. a teď jedna z nejlepších rad, která se mi mnohokrát proti kocovině osvědčila. Pokud pijete, snažte se celou dobu, ale skutečně celou dobu co pijete jíst a pít co nejvíce nealkoholických nápojů. Když máte žaludek plný vody a jídla, alkohol to má mnohem těžší a vaše kocovina by měla být další den mnohem slabší, nebo se jí vyhnete úplně. Je to ta nejlepší zbraň proti kocovině co znám.

Pokud budete hodně pít, vždycky si také naplánujte trasu domů, pamatujte že opilci jsou tím nejoblíbenějším cílem nočních zlodějů a lupičů, kteří vždycky čekají v nočních linkách, nebo na místech kde opilí lidé často usnou. Ráno se tak probudíte bez telefonu, peněženky, mp3 přehrávače a někdy dokonce třeba bez bot, mají-li pro zloděje nějakou cenu. Prostě pít až skoro do bezvědomí je velmi špatný nápad hned z několika ohledů. Pokud jste žena pak si také samozřejmě dávejte pozor na temná místa, parky a vůbec místa s malou koncentrací osob. Opilí lidé ztrácejí soudnost, což je sice příjemné, ale nebezpečné, další ráno také zdrojem často velmi velkého studu.

Žádné komentáře:

Okomentovat