úterý 10. května 2011

Co dělat, když přijdete domů opilí?

Tohle je skutečně velmi kritická fáze, ve které je často obtížné něco udělat, nebo na něco pamatovat, ale ještě v této fázi toho můžete velmi mnoho ovlivnit, co Vám další den může extrémně pomoci zvládnout kocovinu. V boji proti kocovině je prostě vždycky nutné použít všechny prostředky a samozřejmě, že nejúčinnější jsou prostředky, které nasadíte ještě před tím, než kocovina začne.

Před tím než usnete, zkuste ještě něco sníst. Většině lidí co pijí, to asi není nutné připomínat, protože hlad je po návratu domů z párty poměrně běžná věc. Na co však mnoho lidí zapomene je pití. Když přijdete domů, najezte se a ještě než půjdete spát začněte pít. Pijte hodně, pijte moc vody nebo jiného nealka, pomůžete tak tělu bojovat s alkoholem. Také si k posteli připravte velmi dobrou věc proti kocovině, tím je láhev nealka, je pravděpodobné, že hned po probuzení budeme mít obrovskou chuť se něčeho napít.

Samozřejmě můžete použít různé prášky speciálně proti kocovině a proti negativním účinkům alkoholu, bojužel s nimi nemám žádné zkušenosti, takže nevím jestli fungují.

Žádné komentáře:

Okomentovat